Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(568 niezalogowanych)
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
BiZi napisał:
Lusinda napisał:
Film wstrząsający, ale własnie takie filmy maja szansę trafić do wyobraźni kierowców - niekoniecznie młodych. Ile razy widziałam kierowcę z papierosem w zębach i telefonem przy uchu... straszne

Bardzo popieram ten pomysl z filmami, jest ich wiecej na youtube.
Daja do myslenia.
Pare lat temu bylem swiadkiem wypadku, kiedy to mlody ( 23 lata ) kierowca wymusil pierszenstwo i wjechal wprost pod pedzacego TIR'a. Powiem tylko, ze to co z niego zostalo troche przypominalo czlowieka.
Wczesniej uwazalem sie za twardego goscia, ktorego taki widok nie ruszy ALE, niestety, nozki mi sie ugiely, kiedy patrzylem z ogleglosci ok 60 cm na rozwalone w kawalki ludzkie cialo.

Zostalo w pamieci...

W odniesieniu do poprzedniego postu jakoś nie trzyma się to razem kupy,nie sądzisz
No chyba że znowu mi powiesz że mam wyluzować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
retier1 napisał:
BiZi napisał:
Lusinda napisał:
Film wstrząsający, ale własnie takie filmy maja szansę trafić do wyobraźni kierowców - niekoniecznie młodych. Ile razy widziałam kierowcę z papierosem w zębach i telefonem przy uchu... straszne

Daja do myslenia.
Pare lat temu bylem swiadkiem wypadku, kiedy to mlody ( 23 lata ) kierowca wymusil pierszenstwo i wjechal wprost pod pedzacego TIR'a. Powiem tylko, ze to co z niego zostalo troche przypominalo czlowieka.
Wczesniej uwazalem sie za twardego goscia, ktorego taki widok nie ruszy ALE, niestety, nozki mi sie ugiely, kiedy patrzylem z ogleglosci ok 60 cm na rozwalone w kawalki ludzkie cialo.

Zostalo w pamieci...

W odniesieniu do poprzedniego postu jakoś nie trzyma się to razem kupy,nie sądzisz

a niby dlaczego? nie sram w gacie jak jade ponad 200 na godzine, a ze ludzie gina i wygladaja jak rozjechane kawalki miecha to inna bajka....a dokladnie co cie boli w tym i poprzednim poscie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Bizi a ty tak po norweskich drogach jeździsz???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
gama28 napisał:
Bizi a ty tak po norweskich drogach jeździsz???

no co ty !! tutaj sie nie da bo pajace nie patrza w lewe lusterko ,
w Norwegii jezdzi sie nudno, az flaki skreca, no ale coz....cale spoleczenstwo jest nudne jak flaki z olejem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
BiZi napisał:
retier1 napisał:
BiZi napisał:
Lusinda napisał:

Daja do myslenia.

Zostalo w pamieci...

a niby dlaczego? nie sram w gacie jak jade ponad 200 na godzine, a ze ludzie gina i wygladaja jak rozjechane kawalki miecha to inna bajka....a dokladnie co cie boli w tym i poprzednim poscie?

No cóż BiZi,jeśli ty niczego nie widzisz,to ja ci nie potrafię otworzyć oczu Powiem ci prościej.Swoją żonkę znam już 20 i parę latek.I chociaż znamy się jak łyse konie i wiem co mi powie w konkretnej sytuacji,to nigdy nie powiem że na pewno tak powie Tym bardziej tyczy się to odniesienie do rzeczy martwych,a taką jest samochód.Jak dla mnie jest to ignoranctwo pewnych faktów.No ,ale ty pewnie jesteś z tych co muszą się przekonać na własnej skórze,czego ci oczywiście nie życzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
retier1 napisał:
BiZi napisał:
retier1 napisał:
BiZi napisał:
Lusinda napisał:

Daja do myslenia.

Zostalo w pamieci...

No cóż BiZi,jeśli ty niczego nie widzisz,to ja ci nie potrafię otworzyć oczu Powiem ci prościej.Swoją żonkę znam już 20 i parę latek.I chociaż znamy się jak łyse konie i wiem co mi powie w konkretnej sytuacji,to nigdy nie powiem że na pewno tak powie Tym bardziej tyczy się to odniesienie do rzeczy martwych,a taką jest samochód.Jak dla mnie jest to ignoranctwo pewnych faktów.No ,ale ty pewnie jesteś z tych co muszą się przekonać na własnej skórze,czego ci oczywiście nie życzę

Dziekuje, ze mi zle nie zyczysz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok